+31 (0)505 690 064 info@webheads.nl

Wil je snel overschakelen naar online verkoop?

Webheads ontwikkelt heel snel – als het moet zelfs in één week – een complete webshop. Een online kanaal dat je zelf (of met onze hulp) met je producten kunt vullen. Een goed signaal richting je klanten en nog beter voor je portemonnee zonder grote investeringen.

Ontwerp voor webshop

We starten met het maken van een schets in samenspraak met jou. Hieruit vloeit een ontwerp voor jouw webshop. Dit ontwerp zal geheel op je wensen worden aangepast en zorgen voor een moderne uitstraling. We zorgen er ook voor dat het aansluit aan je huidige huisstijl (of je moet  een geheel nieuwe huisstijl willen). Uiteraard is het mogelijk om ook zelf een ontwerp aan te leveren.

Met het ontwerp voor je webshop kunnen we aan de slag met het ontwikkelen van de webshop zelf.

Start nu

Bouwen van de webshop

Aan de slag! We bouwen de webshop op basis van het eerder gemaakte ontwerp en zorgen dat alles soepel en vlekkeloos werkt. Ook voor jou, want jij moet er mee werken. Eenvoudig producten toevoegen, bewerken en promoten, wat een genot! De webshop zal een vloeiende ervaring bieden voor een ieder die de website bezoekt, mede door onze eigen hostingmogelijkheden.

En als dit alles nog niet genoeg is, zorgen wij er ook nog voor dat de website op ieder apparaat perfect werkt. Of je nu het liefst met een laptop, telefoon of tablet shopt, jouw webshop is er klaar voor!

Laten we beginnen

Klaar om online te verkopen!

Je bent nu klaar om online te verkopen! Je klanten kunnen eenvoudig en veilig afrekenen met o.a. iDEAL via hun eigen bank en kunnen gemakkelijk zoeken op producten zodat ze zo snel en intuïtief mogelijk bij hun keuze terecht komen.

Uiteraard helpen wij je met het verder “verbreden” van de webshop en zorgen we dat de webshop ook bij bezoekers bekend wordt. En je hebt inzicht in de bezoekersaantallen en wat je bezoekers doen door middel van een uitgebreid Google Analytics Dashboard. Als je wil dan kunnen we je daarna ook helpen met de online marketing van je webshop.

Neem contact op

Cases

Webshop Soopl

Viatore

Stookwinkel.nl

Coachplaats platform

Hebben we je interesse gewekt?

Bel ons, stuur een e-mail, of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

+31 (0)50 569 0064 info@webheads.nl

    Maak direct een afspraak

    We helpen je graag verder.

    +31 (0)505 690 064
    info@webheads.nl