Creative minds for online solutions
Webdesign

Webdesign

Spelen met vorm en kleur, focus op design en ontworpen met als basis gebruiksvriendelijke websites. Dat zijn de uitgangspunten voor iedere site, webshop of app.

Een website moet bezoekers verrassen, inspireren en overtuigen door de juiste mix van vorm, kleur, inhoud en usability (UX design). Heldere teksten in combinatie met geoptimaliseerde technieken werken conversieverhogend en zorgen voor een hogere vindbaarheid in zoekmachines.

Een complete website voor een vaste prijs

U houdt niet van onverwachte kosten. Wij ook niet. Daarom zijn we helder en transparant over onze tarieven. U heeft al een responsive website vanaf €1.500 inclusief CMS! Voor de hosting, domeinregistratie en SLA betaalt u slechts €29 per maand.

Uw website vult uzelf met ons gebruiksvriendelijke CMS (Content Management System). Het achterliggende beheersysteem beschikt tevens over een uitgebreide CRM module om al uw contacten op te slaan. Werkt u liever met een open-source CMS zoals WordPress? Geen probleem, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wat krijgt u bij gebruiksvriendelijke websites?

Standaard een onbeperkt aantal pagina’s, een contactformulier op maat én uw eigen weblog. Dat is inclusief hosting en een onbeperkt aantal e-mailaccounts. Uiteraard is de website volledig responsive en sluiten we de website aan op Google Analytics, de Google Webmaster Tools en we zetten uw bedrijf op de kaart… ook letterlijk. Wij verzorgen namelijk ook uw vermelding op social media, Google Maps en Google Business.

Wilt u online verkopen met een webshop of wilt u een app laten ontwikkelen? Ook daarbij helpen wij u graag.

Kijkje in onze keuken?

Kijkje in onze keuken?

We zijn trots op wat we al bereikt hebben.
Voor onze opdrachtgevers, maar vooral ook
samen met onze opdrachtgevers.

Bekijk ons werk

Koffie, Thee of toch een Biertje?

Nader kennis maken en even lekker brainstormen over je huisstijl, website, webshop
of maatwerk applicatie? We staan overal voor open en denken graag met je mee!

Koffie en thee wordt vers gezet, fris en bier liggen koud. En komt het
overdag niet uit, dan spreken we 's avonds af!

Neem contact met ons op