Creative minds for online solutions
Webshops

Webshops

Een webshop moet toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Voor een gebruiksvriendelijke webshop passen wij User Experience Design toe, waarbij de gebruiker centraal staat.

Hoe helpen wij bij een gebruiksvriendelijke webshop?

Er zijn een paar ingrediƫnten die wij gebruiken om een gebruiksvriendelijke webshop te bouwen. Een belangrijk onderdeel binnen User Experience Design (afgekort UX Design) is de weergave en bruikbaarheid, ook wel usability genoemd. Daarbij hoort dat een webshop op zowel telefoon, tablet als desktop toegankelijk en gebruiksvriendelijk moet zijn. Een website dat zich aanpast per device heet Responsive Webdesign. Maar UX Design gaat een stuk verder en verdiept zich in het natuurlijke kijk, klik- en zoekgedrag van uw bezoeker.

Bepaal de doelgroep voor een effectieve marketingstrategie

Een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van een webshop is een effectieve marketingstrategie. Uiteraard zijn onze webshops technisch volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, maar er komt veel meer bij kijken.

Gebruikt u de juiste teksten? Met welke “tone of voice” spreekt u uw bezoekers aan? Kent u de doelgroep? Hoe worden de bezoekers omgezet in klanten?

Wij helpen u graag uw doelgroep te ontdekken en te bereiken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden over uw webshop. Of laat u inspireren door de mogelijkheden van webshops die wij ontwikkeld hebben.

Neem contact met ons opBekijk ons werk

Koffie, Thee of toch een Biertje?

Nader kennis maken en even lekker brainstormen over je huisstijl, website, webshop
of maatwerk applicatie? We staan overal voor open en denken graag met je mee!

Koffie en thee wordt vers gezet, fris en bier liggen koud. En komt het
overdag niet uit, dan spreken we 's avonds af!

Neem contact met ons op