+31 (0)570 756 564 info@webheads.nl

Webdesign en Huisstijl

Webdesign

“Ieder bedrijf is uniek en heeft een eigen verhaal, daarom mag geen website hetzelfde zijn”. Met deze visie ontwerpen en bouwen wij websites.

Spelen met vorm en kleur, focus op design en ontworpen met als basis gebruiksvriendelijke websites. Dat zijn de uitgangspunten voor iedere site of webshop.

Heldere teksten in combinatie met geoptimaliseerde SEO-technieken zorgen voor een hogere vindbaarheid in zoekmachines. Een website moet bezoekers overtuigen door de juiste mix van vorm, kleur, inhoud en gebruiksvriendelijkheid.

De websites die wij maken zijn altijd responsive, zodat deze optimaal te bekijken zijn op alle devices. We implementeren alle gewenste marketingtools zoals Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager, de Facebookpixel en we zetten uw bedrijf op de kaart… ook letterlijk. Wij verzorgen namelijk ook uw vermelding op Google Maps en Google Business.

Wilt u online verkopen met een webshop? Ook daarbij helpen wij u graag.

Huisstijl

We geven vorm en kleur aan uw identiteit, zowel online als offline toepasbaar, en ontwikkelen een logo dat bij uw bedrijf past. Samen met u kunnen wij een huisstijl ontwerpen die perfect bij uw bedrijf past.

Uw logo wordt volledig in vector ontworpen. Dat betekent dat het logo altijd haarscherp is op een visitekaartje maar ook op een spandoek.

Wij ontwerpen uw huisstijl volledig op maat. Uw huisstijl wordt ontworpen inclusief visitekaartjes, briefpapier, enveloppen én uitingen voor op Facebook, Twitter, LinkedIn en Google.

 

Cases

Avonturenpark Hellendoorn

Oad

Zitzakvoordeel

MARK in Company

Maak een afspraak

Bel ons, stuur een e-mail, of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

+31 (0)570 756 564 info@webheads.nl