+31 (0)570 756 564 info@webheads.nl

SEO en Content

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. SEO bestaat uit verschillende technieken en is erop gericht om websites te optimaliseren voor zoekmachines. Je wordt door goede SEO dus beter vindbaar in bijvoorbeeld Google en Bing. Google is de meest gebruikte zoekmachine in Nederland. Op de desktop of laptop heeft Google een marktaandeel van rond de 90%. Op mobiel en tablet is dat zelfs respectievelijk 98,7% en 97,53% [1]. Uit onze SEO-scan komt een score die duidelijk maakt hoe goed je website is. We testen je website op 3 onderdelen:

  • Algemeen: Wat is onze algemene indruk van de website. Ziet de website er goed uit, kloppen de menu’s en menu-items. Heeft de website een goede flow.
  • Techniek: We kijken onder andere naar de W3C-compliance, de zoekmachineresultaten, de alt-teksten, de meta-descriptions en titles. Ook broken links, ontbrekende files, snelheid, Open Graph en Analytics komen aan de orde in ons SEO-rapport. We laten zien wat er goed is aan de website en waar er verbeterpunten zijn.
  • Online zichtbaarheid: We kijken naar Search Ranking, Facebook, Twitter, inkomende links en content. Ook hier laten we zien wat er al goed gaat en geven we adviezen hoe de website verbeterd zou kunnen worden.

[1] Bron: https://www.pure-im.nl/blog/marktaandelen-zoekmachines-q3-2017/ geraadpleegd op 12-12-2017

Content

Wij hebben intensieve samenwerkingen met een aantal goede content-marketeers en tekstschrijvers. We stellen ze graag aan u voor.

Cases

Avonturenpark Hellendoorn

Oad

Zitzakvoordeel

MARK in Company

Maak een afspraak

Bel ons, stuur een e-mail, of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

+31 (0)570 756 564 info@webheads.nl