Creative minds for online solutions
Online marketing

Online marketing

De beste online marketing is een combinatie van verschillende uitingen en perspectieven. Vanaf de conceptfase tot aan de realisatie denken we actief met u mee en om uw doelstellingen te behalen met de juiste middelen.

Welke middelen bieden wij aan voor online marketing?

Social media

Bij een succesvolle social media campagne gaat een goede marketingstrategie vooraf. Afhankelijk van uw doelgroep kunnen wij een lokale, regionale, nationale of internationale campagne voor uw bedrijf opzetten.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimisation, het optimaliseren van uw website in de zoekmachine. Met de juiste combinatie van techniek, structuur en inhoud komt uw website op een hogere positie in Google.

SEA

Naast SEO is er SEA, Search Engine Advertising. Het adverteren van uw website in zoekmachines is een effectieve methode om te sturen op meer resultaat en rendement. Snelle resultaten nodig? Een geoptimaliseerde SEA strategie geeft u de mogelijkheid hiervoor.

Een goede en effectieve online marketing campagne is een doorlopend proces van meten, monitoren en optimaliseren. Wij staan voor u klaar met focus op resultaat en rendement.

Koffie, Thee of toch een Biertje?

Nader kennis maken en even lekker brainstormen over je huisstijl, website, webshop
of maatwerk applicatie? We staan overal voor open en denken graag met je mee!

Koffie en thee wordt vers gezet, fris en bier liggen koud. En komt het
overdag niet uit, dan spreken we 's avonds af!

Neem contact met ons op