+31 (0)570 756 564 info@webheads.nl

Online Advertising

Online adverteren

Online adverteren kan op heel veel verschillende manieren. Voordat we een campagne voor je gaan opzetten, bespreken we wat je doelstelling is. Wil je bijvoorbeeld meer inschrijvingen voor je nieuwsbrief, meer producten verkopen of meer likes voor je Facebookpagina? Voor elke doelstelling maken we een online campagne op maat. Dat kan op Google, op Facebook of allebei. Ook adverteren we bijvoorbeeld op Marktplaats, LinkedIn, Instagram en Youtube. De keuze van de media hangt volledig af van je doelstelling.

Het mooiste van online adverteren is dat (bijna) alles meetbaar is. Om de campagne goed te monitoren en om deze goed te kunnen optimaliseren maken we graag gebruik van Google Analytics. Deze analysetool stelt ons in staat op advertentieniveau te kijken wat er gebeurt op de website. Jij of je webbouwer plaatst een stukje code in de website en wij stellen (in overleg) de rest in.

Ook maken we graag gebruik van de Google Tag Manager. Daarvoor moet er ook een stukje code in de website worden gezet. De Google Tag Manager stelt ons in staat om bijvoorbeeld een Facebook-pixel te installeren op de website of om bijvoorbeeld een seintje aan Google Analytics te sturen als er een bepaalde knop wordt ingedrukt. Voorheen moest voor elk van deze handelingen de webbouwer worden ingeschakeld, maar met de Google Tag Manager kunnen we dat zelf doen.

Vaak hebben we een mening over de website waarvoor we gaan adverteren en soms zullen we je vragen wat aan te passen als dat mogelijk is, zodat de campagne optimaal kan draaien.

Een goede en effectieve online marketing campagne is een doorlopend proces van meten, monitoren en optimaliseren. Wij staan voor je klaar met focus op resultaat en rendement.

Cases

Avonturenpark Hellendoorn

Oad

Zitzakvoordeel

MARK in Company

Maak een afspraak

Bel ons, stuur een e-mail, of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

+31 (0)570 756 564 info@webheads.nl