+31 (0)570 756 564 info@webheads.nl

Database applicaties

Data is de brandstof van onze digitale economie. Webheads houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van databases en database applicaties. Dat doen we al sinds 2003 onder de naam DataMade, gemaakt van en met Data.

Informatiestromen van organisaties worden steeds complexer. Er is steeds meer mogelijk, er komt steeds meer informatie beschikbaar uit verschillende kanalen en de behoefte aan het goed stroomlijnen en overzichtelijk maken van de data wordt steeds belangrijker. Doet u maar een dashboardje….

Het draait allemaal om grip op uw data. Het moet bereikbaar, beheersbaar en beschermbaar zijn. De privacy van klanten en/of beveiliging van bedrijfskritische gegevens mag immers nooit in het geding komen.

We helpen onze klanten met het vormgeven van het datalandschap, brengen het onder op een van onze servers, verwerken het, analyseren en bewaken het. En als dat nog niet genoeg is helpen we zoeken en werken met de data.

Bent u op zoek naar een supersnelle offline oplossing voor een paar tabellen of wilt u altijd en overal toegang? Het kan allemaal.

We bouwen onze database-apps in het veelgebruikte DBMS (Database Management Systeem) Microsoft Access. Ook maken we webapplicaties met MySQL, PHP en Symfony.

Webheads maakt zoals gezegd database-applicaties op maat. We hebben onder andere applicaties ontwikkeld voor de leden- en keten-administratie van Coöperatie Glasvezel Noord en een productie-volgsysteem voor Citeq Biologics, producent van insecten- en schimmelallergenen.

Cases

Avonturenpark Hellendoorn

Oad

Zitzakvoordeel

MARK in Company

Maak een afspraak

Bel ons, stuur een e-mail, of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

+31 (0)570 756 564 info@webheads.nl